zarah_voigt

Poetisk og personligt udtryk med inspiration fra teatrets rige univers

Den danske designer Zarah Voigt er kendt for at skabe stærke statement avantgarde kollektioner. Med sirlig udført elegance er hendes smykkekollektioner raffinerede i deres poetiske og personlige udtryk. Med Zarah Voigts baggrund og uddannelse som scenograf og haute Couture-designer, henter hun inspiration fra hele teatrets rige univers, koger det ned til smykkets miniatureverden og frembringer små scenografier, dagdrømmeuniverser, i Couture-fornem forarbejdning – noble metaller, sølverne skygger og oxiderede stråle-silhouetter. Zarah Voigt arbejder hovedsagligt med sølv og guld, og har frembragt sofistikerede kollektioner, der med hendes altid kendetegnende dramatiske og grafiske signatur står som stærke arkitektoniske design-ikoner.

Zarah Voigt har med kærlighed til skønheden valgt at dekorere sin elefant, som én stor smykke-ornamentik, hvor de geometriske og samtidig vilde former lyser strålende smukt frem på den sorte baggrund. Designprocessen har for smykkekunstneren Zarah Voigt været et eventyr udi hendes allerede eksisterende smykkekollektion af navnet “Aztecah”, som byder på raffinerede og fine fingerringe, øreringe og halskæder. Voigt har også videreudviklet disse stærke former til diverse kunstudsmykninger i form af store væg-installationer. Og disse former er således én af hendes mest fremtrædende grafiske motiver pt.

Zarah Voigt har flere gange tidligere designet både smykker og andre kunstobjekter til støttende formål, så at dekorere en Elefashion Tour elefant er derfor helt i tråd med hendes store engagement for at hjælpe andre via sin kunst.

www.zarahvoigt.com

Zarah Voigt A

Zarah Voigt B