MarMar_Logo

Sofistikeret klassisk luksus til børn og kvinder

Danske MarMar Copenhagen blev grundlagt i 2008. Et børnetøjsbrand med tøj til drenge og piger, fra nyfødt til 14 år og med en særlig kollektion til kvinder. MarMar Copenhagen er defineret af sofistikeret klassisk luksus, cool skæve detaljer, de bedste kvaliteter og funktionalitet. Inspireret af gamle bøger, film og billeder. Hver kollektioner indeholder også referencer til gammelt cirkus.

MarMar Copenhagens grundlægger Marlene Holmboe er en erfaren beklædningsdesigner. Efter at have studeret ved Danmarks Design Skole og med designerfaring fra den danske børnetøjsbranche, faldt det naturligt, at starte MarMar Copenhagen. Marlene er også mor til 3 børn.

“Ved at være med i Elefashion er vi med til at sætte fokus på en vigtig sag. Det skaber en større værdi for alle, når design bliver brugt i den gode sags tjeneste. Og det er også en lidt sjovere måde at bidrage på end  blot indbetale på et girokort. Som designer har det været herligt at bruge kreativiteten i MarMars ånd og skabe denne elefant som vi har kaldt LeoFant.”

www.marmar.dk

MarMar Cph A

MarMar Cph B