AMUST_logo

Cool og feminine accessories til design og prisbevidste kvinder

AMUST har siden 2009 designet sko, tasker, tørklæder og smykker til modebevidste kvinder som elsker at kombinere et cool og feminint udtryk med rå og lækre accessories. Siden opstarten har AMUST’s vision været at skabe unikke og fashionable designs til gode og tilgængelige priser – der samtidig matcher tidens trends og tendenser.

”Qua den kreative og designmæssige indgangsvinkel til Elefashion gav det god mening for os at støtte op omkring dette velgørenhedsprojekt og derved bidrage med at få sat fokus på udryddelsen af elefanterne.

Vi har undervejs i designprocessen arbejdet på, hvordan vi kunne udtrykke og forankre fashion med den skrøbelig og usikre skæbne som mange elefanter står overfor. Med udgangspunkt i de elementer som vi arbejder med til dagligt, har vi valgt at tilføre elefanten mere styrke og power i form af leopard mønstrede sneakers, samt en fashionabel rygsæk fyldt med visdom, kærlighed og lykke. I panden har vi malet vores faith, hope & love smykke symbol som fuldender det fremtidige ønske vi har for alle de truede elefanter.

Spread the word and give a little faith, hope & love til dette fantastiske velgørenhedsprojekt.”

www.amust.dk

Amust A

Amust B